Maandblog: september.

De zomervakantie is alweer voorbij; het collegejaar begint maandag weer!

Tijdens de vakantie waren we dicht: we hebben veel gerenoveerd, gerepareerd en nieuwe dingen aangelegd. Eén van de grotere veranderingen is het nieuwe isolatiemateriaal in onze entree hal. Het isolatiemateriaal heeft een upgrade gekregen, waardoor het nu nog moeilijker is voor het geluid om de straten van Delft te bereiken. Binnen kunnen we dus lekker door blijven feesten!
Verder heeft de wenteltrapkoker een nieuwe laag verf gekregen en er zijn een aantal logo’s toegevoegd. Er zijn nog een aantal andere projecten opgepakt/afgerond, maar als we daar aan beginnen, dan ben je morgen nog steeds aan het lezen. Kom anders een keer langs en zie wat er allemaal opgeknapt is met je eigen ogen.

Niet alleen is er hard geklust tijdens de vakantie. Een groep is namelijk bezig geweest met het voorbereiden van de OWee en heeft deze door goede banen weten te leiden. Wij vonden het een gezellige OWee die met succes is afgerond (foto’s/sfeerimpressies komen binnenkort op de website te staan).
Verder willen we natuurlijk al onze nieuwe leden welkom heten! Hopelijk beleven zij net zo veel plezier aan de vereniging als de rest.

Dat was het weer voor deze keer. Volgende maand weer een nieuwe blog! Kun je niet zo lang wachten op een update? Kom dan gezellig langs. Je weet waar het is. 😉