Zaalhuur


De Koornbeurs is met haar 13e eeuwse monumentale kelder een prachtige locatie voor feesten, borrels, bandavonden en andere activiteiten. We beschikken over een professioneel ingesteld geluidssysteem en een bar met een twee soorten pils op tap en een groot assortiment aan speciaalbier en sterk. Daarnaast wordt alles gerund door de vrijwilligers van O.J.V. de Koornbeurs, die met hun enthousiasme menig topavond neer hebben gezet.

Ons keldercafé zet op de meeste vrijdagen live-muziek neer: wil je komen spelen met je band? Mail naar  .

Liever komen feesten? Op zaterdag en donderdag zetten wij regelmatig open en besloten feesten neer: mail naar  . Ook voor bijvoorbeeld besloten borrels en andere activiteiten kun je op dit mailadres terecht. Vermeld in de mail in elk geval de organisatie (indien van toepassing), het verwachte aantal bezoekers, de verwachte tijden en of het een open of besloten activiteit betreft.

Vragen over technische specificaties van de kelder, zoals de beschikbare apparatuur? Deze vind je hier.

Voor borrels van kleinere gezelschappen (tot 30 personen) is onze theezolder ook te huur. Zie bijvoorbeeld afstudeerborrels.

Liever langskomen om de sfeer te proeven? Wij zijn elke doordeweekse dag (uitgezonderd de woensdag) geopend van 18:30 tot 1:00, de zaterdag verschilt per week. We verwelkomen je graag aan onze bar!