De Koornbeurs is met haar 13e-eeuwse monumentale kelder een prachtige locatie voor feesten, borrels, bandavonden en andere activiteiten. We beschikken over een professioneel ingesteld geluidssysteem en een bar met een twee soorten pils op tap en een groot assortiment aan speciaalbier en sterk. Daarnaast wordt alles gerund door de vrijwilligers van O.J.V. de Koornbeurs, die met hun enthousiasme menig topavond neer hebben gezet.

Kelderverhuur

Op vrijdagen en zaterdagen zetten wij regelmatig open en besloten feesten neer. Naast onze eigen avonden zoals Kelderjam, Ondergronds, en Metalcafé, worden er ook avonden georganiseerd door externen. Dit kan variëren van open evenementen zoals van The Black House (Underground House & Techno-evenementen in en rondom Delft), comedy avonden, feesten voor andere verenigingen met minder ruimte of zonder eigen gebouw, stag en hen nights, kinderfeestjes of borrels met een grote vriendengroep.

Vragen over technische specificaties van de kelder, zoals de beschikbare apparatuur? Deze vind je hier.

Geïnteresseerd in het huren van de kelder? Stuur een mailtje naar !

Liever op een andere dag de kelder huren? Dat kan ook zeker in overleg! Woensdagen uitgezonderd.

Zolderverhuur

Ga je afstuderen? De Koornbeurs beschikt over een knusse theezolder waar je met een klein gezelschap (denk maximaal 30 man) het begin van je burgerschap op gepaste wijze kunt inluiden. Standaard is er tapbier en een assortiment fris, sap, thee en koffie op zolder, maar in overleg kunnen er ook andere drankjes geschonken worden, zoals speciaalbier van fles en diverse soorten sterk. Tevens is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een beamer te huren.

In principe is het elke dag van de week mogelijk om een borrel in te plannen.

Geïnteresseerd in het huren van de zolder? Stuur een mailtje naar !

Liever eerst langskomen? Op woensdag is de zolderbar geopend van 20:00 tot 22:00 voor een kop thee of koffie.

Contactgegevens

Voldersgracht 1

2611 ET Delft

Postbus 3131

Vaste lijn: 015 212 47 42

KvK: 40397066

Uit empirisch onderzoek is gebleken dat de vereniging slecht bereikbaar is op 2 januari en 28 april.

Partners

De Koornbeurs gratis steunen? Bestel online via sponsorkliks!