Welkom!

Je bent op de webpagina voor oud-leden van de Open Jongerenvereniging de Koornbeurs en haar voorganger de Societas Studiosorum Reformatorum, afdeling Delft (SSRD).

Vanuit O.J.V. de Koornbeurs is de oud-ledencomissie genaamd de Stofki gestart met het opzetten van een oud-ledenbestand. Dit oud-ledenbestand is opgezet in verband met de nieuwe en strengere privacy-wetgeving. Dit oud-ledenbestand wordt door ons enkel gebruikt om u dingen zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen te versturen. Hierbij wordt natuurlijk uw privacy gewaarborgd. Dit is een vervolg op de Oud-Ledenvereniging der O.J.V. de Koornbeurs en haar voorganger, de Societas Studiosorum Reformatorum afdeling Delft (SSRD). Zij zochten naar een manier om eens in de zoveel tijd de oud-leden van SSRD samen te laten komen.

Elk jaar zijn er een 2 oud-ledenborrels in de sociëteit van de vereniging gelegen aan de Voldersgracht 1 te Delft. Deze vinden plaats op de zaterdag van de Open Monumenten Dagen en rondom de Dies van de vereniging. Elk oud-lid van zowel SSRD als de Koornbeurs is van harte welkom om langs te komen en een drankje te komen doen op deze dag. De borrel begint doorgaans om 17:00, waarna een groot deel van de aanwezigen gezamenlijk gaat eten in de buurt. Rondleidingen van de ruimtes die de vereniging bekleedt zijn zeker mogelijk! We laten met liefde zien wat we de afgelopen tijd uitgespookt hebben met ons prachtige pand en wat toekomstige projecten zijn waar wij ons mee bezig houden.


Naast uitnodigingen voor de oud-ledenborrels kunt u ook nieuwsbrieven ontvangen. In deze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte met wat er met het pand is gebeurd en wat de Koornbeurs allemaal heeft gedaan afgelopen tijd. Als je nog geen uitnodiging of nieuwsbrieven via de email hebt ontvangen, maar wil je deze wel? Dan hebben we jouw emailadres nog niet of niet meer. Hiervoor hebben we een oud-ledenbestand waar u zich kan inschrijven om deze te ontvangen. Dan ontvang je voortaan onze mededelingen direct in je mailbox! Klik hier om je in te schrijven!


Er is ook een mogelijkheid om O.J.V. de Koornbeurs te steunen, hiervoor kan u naar de donateurs-pagina van de website.

Verder bestaan er drie groepen voor oud-leden op de sociale media:

Graag tot ziens!

Bestuur der O.J.V. de Koornbeurs

Bestuur van Stichting Onderhoud de Koornbeurs

Informeel comité oud-leden O.J.V. de Koornbeurs & SSR-Delft

Stofki der O.J.V. de Koornbeurs

Contactgegevens

Voldersgracht 1

2611 ET Delft

Postbus 3131

Vaste lijn: 015 212 47 42

KvK: 40397066

Uit empirisch onderzoek is gebleken dat de vereniging slecht bereikbaar is op 2 januari en 28 april.

Partners

De Koornbeurs gratis steunen? Bestel online via sponsorkliks!