Oudleden


OJV-de Koornbeurs & SSR-Delft

Welkom!

Je bent op de webpagina voor oudleden van de Open JongerenVereniging de Koornbeurs (OJVK) en haar voorganger de Societas Studiosorum Reformatorum, afdeling Delft (SSR-D).

De Oudledenvereniging der OJV de Koornbeurs (de KB) en haar voorganger, de Societas Studiosorum Reformatorum afdeling Delft (SSRD), is een initiatief van een aantal reünisten van SSRD. Zij zochten naar een manier om eens in de zoveel tijd alle oud-leden van de vereniging samen te laten komen. Dit floreerde later in een goede manier om lang verloren vrienden en dispuutsgenoten weder te zien. Op termijn groeide het gezelschap uit tot op het punt dat ook leden van de KB zich onder de rangen gingen voegen.

Elk jaar is er een oud-ledenborrel tijdens de zaterdag van de Open Monumentendagen in de sociëteit van de vereniging gelegen aan de Voldersgracht 1 te Delft. Elk oud-lid van zowel SSRD als de KB is van harte welkom om langs te komen en een drankje te komen doen op deze dag. De borrel begint doorgaans om 17:00, waarna een groot deel van de aanwezigen gezamenlijk gaat eten in de buurt. Rondleidingen van de ruimtes die de vereniging bekleed zijn zeker mogelijk! We laten met liefde zien wat we de afgelopen tijd uitgespookt hebben met ons prachtige pand en wat toekomstige projecten zijn waar wij ons mee bezig houden.

Als je nog geen uitnodiging via de email hebt ontvangen dan hebben we jouw emailadres nog niet of niet meer. Stuur in dat geval een email aan  en zet in die mail s.v.p.

  • je initialen
  • voornaam
  • achternaam
  • jaar van aankomst
  • jaar van vertrek

dan ontvang je voortaan onze mededelingen direct in je mailbox.

Verder bestaan er drie groepen voor oud-leden op de sociale media:
Op Facebook:
Oudleden O.J.V. de Koornbeurs & SSR-Delft
Op LinkedIn:
(Oud) leden Koornbeurs
Oud-leden SSR Delft

Graag tot ziens!

Bestuur Open Jongerenvereniging ‘de Koornbeurs’

Bestuur Stichting Onderhoud ‘de Koornbeurs’

Informeel comité oudleden OJV- de Koornbeurs & SSR-Delft