Welkom!

Je bent op de webpagina voor oud-leden van de Open Jongerenvereniging de Koornbeurs en haar voorganger de Societas Studiosorum Reformatorum, afdeling Delft (SSRD).

De Oud-ledenvereniging der O.J.V. de Koornbeurs en haar voorganger, de Societas Studiosorum Reformatorum afdeling Delft (SSRD), is een initiatief van een aantal reünisten van SSRD. Zij zochten naar een manier om eens in de zoveel tijd alle oud-leden van de vereniging samen te laten komen. Dit floreerde later in een goede manier om lang verloren vrienden en dispuutsgenoten weder te zien. Op termijn groeide het gezelschap uit tot op het punt dat ook leden van de Koornbeurs zich onder de rangen gingen voegen.

Elk jaar is er een oud-ledenborrel tijdens de zaterdag van de Open Monumentendagen in de sociëteit van de vereniging gelegen aan de Voldersgracht 1 te Delft. Elk oud-lid van zowel SSRD als de Koornbeurs is van harte welkom om langs te komen en een drankje te komen doen op deze dag. De borrel begint doorgaans om 17:00, waarna een groot deel van de aanwezigen gezamenlijk gaat eten in de buurt. Rondleidingen van de ruimtes die de vereniging bekleedt zijn zeker mogelijk! We laten met liefde zien wat we de afgelopen tijd uitgespookt hebben met ons prachtige pand en wat toekomstige projecten zijn waar wij ons mee bezig houden.

Als je nog geen uitnodiging via de email hebt ontvangen, maar wil je deze wel? Dan hebben we jouw emailadres nog niet of niet meer. Stuur in dat geval een email aan en zet in die mail de volgende gegevens:

  • Initialen
  • Voornaam en achternaam
  • Jaar van lidwording
  • Jaar van vertrek

Dan ontvang je voortaan onze mededelingen direct in je mailbox!

Verder bestaan er drie groepen voor oud-leden op de sociale media:

Graag tot ziens!

Bestuur der O.J.V. de Koornbeurs

Bestuur van Stichting Onderhoud de Koornbeurs

Informeel comité oud-leden O.J.V. de Koornbeurs & SSR-Delft

Contactgegevens

Voldersgracht 1

2611 ET Delft

Postbus 3131

Vaste lijn: 015 212 47 42

KvK: 40397066

Uit empirisch onderzoek is gebleken dat de vereniging slecht bereikbaar is op 2 januari en 28 april.

Partners

De Koornbeurs gratis steunen? Bestel online via sponsorkliks!