Kelderjam

Elke tweede vrijdag van de maand is het weer tijd om je instrumenten van zolder te halen, af te stoffen en gezellig te komen jammen met andere Delftenaren in onze gezellige kelder!

Drumstel, microfoon en versterkers al aanwezig.

Metalcafé

Een zaterdag per maand is het tijd voor écht harde muziek. Kom langs om te genieten van een variatie aan live muziek van geweldige bands; van prog en modern metalcore naar brutal, trash en death metal.

Everything Electronic

Iedere eerste vrijdag van de maand staan er lekkere setjes van verschillende elektronische genres klaar voor wie er maar zin in heeft. Haal een biertje bij de bar en waag jezelf op de dansvloer.

Ondergronds

Elke derde maand organiseert de Koornbeurs een underground themed dansfeest met professionele DJ’s. Eerdere voorbijgekomen thema’s zijn o.a. Drum ’n Bass, (Berlin) Techno, Industrial, Psytrance en 90’s raveyard.

RUIS

Het enige wat je wilt tijdens RUIS: Ambient Noise Lounge is een overheerlijke absint cocktail met verse meloen en sinaasappelsap, waarna je kan neerploffen op een van de vele zitzakken om jezelf weg te voelen glijden in de intense geluiden om je heen.

Koornbeurs Open Air

Voordat je naar Herman gaat, moet je zeker eerst langskomen op de KOA. Iedere Koningsdag en laatste dag van de OWee zetten we het podium buiten neer, zodat heel Delft kan genieten van live optredens in het warme zonnetje.

DIXXO Herman

Dixxo Herman is lang geleden begonnen met een man die wilde leren DJen, maar hierbij niet al te veel mensen wilde lastigvallen met hoe slecht hij erin was. Dus besloot hij feesten te geven op de dagen waarvan hij dacht dat niemand naar een feestje zou willen gaan; 1 januari en Koningsdag. Helaas voor Herman bleken mensen best wel goed te gaan op brak feesten met matige muziek, waardoor deze feesten zijn uitgegroeid tot de grootste feesten op de Koornbeurs. Dit heeft er zelfs tot geleid dat op een bepaald moment het een standaard werd in horeca contracten in Delft om niet te hoeven werken op 2 januari of de dag na Koningsdag.

Contactgegevens

Voldersgracht 1

2611 ET Delft

Postbus 3131

Vaste lijn: 015 212 47 42

KvK: 40397066

Uit empirisch onderzoek is gebleken dat de vereniging slecht bereikbaar is op 2 januari en 28 april.

Partners

De Koornbeurs gratis steunen? Bestel online via sponsorkliks!