Terugkerende evenementen


Kelderjam

Elke tweede vrijdag van de maand is het weer tijd om je instrumenten van zolder te halen, af te stoffen en gezellig te komen jammen met andere Delftenaren in onze gezellige kelder.

Aanwezig:
-Drumstel
-Microfoons
-Versterkers

Metalcafé

Een zaterdag per maand is het tijd voor écht harde muziek. Kom langs om te genieten van een variatie aan live muziek van geweldige bands; van prog en modern metalcore naar brutal, trash en death metal.

Ondergronds

Elke derde maand organiseert de Koornbeurs een underground themed dansfeest met professionele DJ’s. Eerdere voorbijgekomen thema’s zijn o.a. Drum ‘n Bass, (Berlin) Techno, Industrial, Psytrance en 90’s raveyard.

Everything Electronic

Iedere eerste vrijdag van de maand staan er lekkere setjes van verschillende elektronische genres klaar voor wie er maar zin in heeft. Haal een biertje bij de bar en waag jezelf op de dansvloer.

RUIS

Het enige wat je wilt tijdens RUIS: Ambient Noise Lounge is een overheerlijke absint cocktail met verse meloen en sinaasappelsap, waarna je kan neerploffen op een van de vele zitzakken om jezelf weg te voelen glijden in de intense geluiden om je heen.

Dixxo Herman

Dixxo Herman is niet te omschrijven. Dit feest moet je simpelweg eens in je leven meemaken. Twee keer per jaar gaat onze favoriete DJ helemaal los in ons mooie café in Delft; kom vooral langs op 1 januari of Koningsdag!

Koornbeurs Open Air

Voordat je naar Herman gaat, moet je zeker eerst langskomen op de KOA. Iedere Koningsdag en laatste dag van de OWee zetten we het podium buiten neer, zodat heel Delft kan genieten van live optredens in het warme zonnetje.