Je lidmaatschap opzeggen kan op twee manieren: analoog of digitaal. Om het digitaal te doen heb je wat meer gegevens nodig, om het analoog te doen moet je waarschijnlijk de deur uit.

Analoog

Als je analoog je lidmaatschap wilt beëindigen, dan kun je een brief sturen naar de Koornbeurs waarin je zegt wie je bent, dat je lid-af wilt worden, en vanaf wanneer je lid-af wilt worden. Je kunt je brief natuurlijk ook op een viltje schrijven en die aan het bestuur geven, zoals de traditie het voorschrijft.

Belangrijk: vergeet je handtekening niet!

Als je een brief wilt sturen: je vindt de adresgegevens hier.

Digitaal

Als je digitaal lid-af wilt worden dan moet je iets meer moeite doen om te bewijzen dat jij echt jij bent. Een opzegging doe je door te mailen naar . Vermeld daarbij ook de volgende informatie, die gebruikt wordt om je identiteit te controleren:


  • Je telefoonnummer
  • Je rekeningnummer
  • Je adres
  • Je debiteurennummer

Je debiteurennummer kun je vinden onderaan financiële brieven die je van de Koornbeurs hebt gekregen, zoals brieven over contributie. Als je automatisch incasso hebt dan is je debiteurennummer ook vindbaar in afschrijving van je contributie als machtigings-ID.

Als je opzegging gelukt is ontvang je een bevestiging van de secretaris. Hierin staat ook een overzicht van eventuele nog openstaande posten waar de Koornbeurs nog geld van je krijgt. Het is het beste om die bevestiging goed te bewaren.

En natuurlijk: ook al ben je lid-af geworden, je bent nog steeds welkom aan de bar van de Koornbeurs.

Contactgegevens

Voldersgracht 1

2611 ET Delft

Postbus 3131

Vaste lijn: 015 212 47 42

KvK: 40397066

Uit empirisch onderzoek is gebleken dat de vereniging slecht bereikbaar is op 2 januari en 28 april.

Partners

De Koornbeurs gratis steunen? Bestel online via sponsorkliks!