Maandblog januari

Als eerste willen we jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuw jaar wensen!
We begonnen het jaar natuurlijk zoals we elk jaar doen, met Dixxo Herman! Het was weer een feest, iedereen die langskwam, bedankt voor de gezelligheid.
Januari is voor ons altijd een bijzondere maand, het is namelijk de maand waarin onze mooie vereniging jarig is. Dit heuglijke feit gebeurt op 16 januari, wat tevens betekent dat we die dag gesloten zijn voor publiek vanwege een besloten lustrumreceptie.
Vrijdag 13 januari is er weer een maandelijkse jam-sessie, zorg dat je uit de buurt blijft van ladders en zwarte katten! De dag daarna kan je weer genieten van keiharde rock en metal onder onze kelderbogen.
Deze maand hebben we niet 1, maar 2 avonden vol metal! Zaterdag 28 januari hebben we 2 bands voor jullie klaarstaan: Moonstruck, een prog rock/metal band uit Boskoop, en Conspiracy, een heavy metal band uit Schiedam.
Voor meer live muziek kun je ook vrijdag 20 januari weer bij ons terecht waar we, ter ere van ons 105-jarig bestaan, een extra grote bandavond neerzetten!
In februari komen er ook weer wat feesten aan, houd in ieder geval 3 februari en 17 februari vrij, voor een echte RAVE-olutie en avond vol hete hitjes!
Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!