Maandblog: juli

De zomervakantie komt er aan, en het grootste deel van juli en augustus zijn we gesloten. Maar niet getreurd, er staan nog genoeg leuke evenementen gepland!

Donderdag 6 juli is onze theezolder de laatste keer voor de zomervakantie open, dus er zal extra veel taart zijn om bij je kopje thee of koffie te drinken.
Zaterdag 8 juli wordt het maandelijkse metalcafé georganiseerd, kom je ruigere kant opzoeken en laat je helemaal gaan op het geluid van zware metalen.
Donderdag 13 juli nemen Cocktail Captains en Pilsner Pirates de kelder over tijdens het pirateneindfeest van de AK, onze activiteitencommissie. Vergeet je outfit niet en kom de kelder kapen met je dansmoves.
Vrijdag 14 juli kan je weer je muzikaliteit bewijzen onder onze kelderbogen. Neem je instrument mee en kom lekker jammen tijdens de kelderjam.

Met de kelderjam sluiten we dan ook de maand juli af. Veel succes aan alle studenten die begin juli nog de laatste loodjes moeten leggen, en geniet daarna maar van een welverdiende vakantie 🙂