Maandblog: Maart

De zon komt weer tevoorschijn, de lucht wordt blauwer en het wordt weer warmer: de lente hangt in de lucht! Ook in maart is er weer van alles te doen op de Koornbeurs!
Beginnende met dit weekend: vrijdag 3 maart kun je een avond genieten van drie singer-songwriters in onze kelder met een nieuwe uitvoering van Tales Worth Telling. Zaterdag springen we vast een paar maanden vooruit om in dat echte zomergevoel te komen met een echte beachparty!
De week daarna beginnen we op maandag 6 maart met een stemwijzer discussie avond: de stemwijzer wordt op democratische wijze ingevuld en er zijn enkele afgevaardigden van verschillende partijen om mee te discussiëren over stellingen. Het weekend gaan we weer lekker bezig met muziek met onze maandelijkse Kelderjam op vrijdag 9 maart en op zaterdag 10 maart een Metalcafé met twee live acts: Hallowed Fire en Frontstreet.
Deze maand hebben we verassend veel activiteiten op maandagen! Zo kun je op maandag 20 maart meedoen met Zingen en Dingen met Max en Tijs en spelen we op maandag 27 maart met zijn allen Cards Agaist Humanity waar ook iedereen bij aan kan schuiven!

Altijd up to date blijven met wat er te doen is in de Koornbeurs? Volg onze facebook pagina!