Maandblog November

Pfew, halloween is voorbij. Zijn jullie al bijgekomen van de schrik? Dan zetten we deze maand nog de volgende leuke activiteiten neer:

Zaterdag 17 november is het weer tijd om je nek een workout te geven bij Metalcafe! Nu de donkere maanden echt goed zijn begonnen is je zaterdagavond nergens beter besteed dan onder onze kelderbogen met een biertje in de hand en gruizige gitaargeluiden die door je hoofd gonzen.

Vrijdag 23 november is er een bandavond, er komt later meer info, maar ga er maar alvast vanuit dat het kwalitatief hoogstaand en pittig alternatief wordt.

Donderdag 29 november zetten onze kersverse nieuwe leden een episch feest neer met als thema: Vive la resisdance. Kom verkleed als je favoriete revolutionair en laat de powers-that-be zien dat je er klaar mee bent… door te dansen.

Vrijdag 30 november ben je gegarandeerd te brak van de vorige avond om nog te dansen. Plof neer en chill hem hard bij onze Ambient Noise Loungeavond. Scapetransformer en Jelle Buma zullen er voor zorgen dat je niet hoeft na te denken, alleen maar te bestaan.