Maandblog: oktober

Komende maand in de koornbeurs hebben we nog net iets meer schijt aan de maatschappij dan normaal, want het is oktober punkmaand. Zorg dat je erbij bent, of anders ben je een fatsoenlijke burger die binnen de lijntjes blijft, bah. Wij zetten deze maand muzikanten neer die dit soort walgelijke conformiteit verwerpen, en op de kelderjam punkeditie krijg je zelf de kans om te laten zien hoeveel maling je hebt aan de gevestigde orde.

Vrijdag 5 oktober treden twee Delftse punkbands op, namelijk Stumblin’ Home, met rauwe, experimentele punk, en Spetter, een ervaren band met catchy surf- skate- en poppunk.

Vrijdag 12 oktober is het tijd om je eigen instrument mee te nemen, en je eigen interpretatie van “punk” te laten horen. Het is namelijk Kelderjam: punkeditie. Ritme en harmonie zijn brede begrippen in de punk, dus alle instrumenten en niveau’s zijn welkom.

Zaterdag 13 oktober bij Metalcafé krijg je de kans om even uit te rusten van de punk, want dan komt Revölvo optreden, een hard/speedrockband die geinspireerd is door bands als Motörhead, Iron Maiden en Anthrax. Muziek om total loss op te gaan.

Vrijdag 19 oktober in de kelder: Teringherrie met een Leidse R. Kom genieten van de crème de la crème van de crustenscene uit Leiden, die voor 1 avond onze kelder komen kraken, en het publiek van de sokken komen spelen met hardcore punk.

Vrijdag 26 oktober komt Crowjane onze kelder op stelten zetten met een aangename mengelmoes van alternative/indierock en postpunk. Verstaanbaar en melodieus, maar toch genadeloos alternatief.

Zaterdag 27 oktober knallen we de maand uit met een keihard drum & bassfeest. De beste lokale dj’s worden opgetrommeld om het dak eraf te draaien.

Komende maand in de koornbeurs hebben we nog net iets meer schijt aan de maatschappij dan normaal, want het is oktober punkmaand. Zorg dat je erbij bent, en neem anders maar gewoon een kantoorbaan met een modaal salaris, twee kinderen en een vinexwoning in Ypenburg, veel plezier met je conformistische leven verder, doei.